چاپ کتاب کاندو (KANDO)
نویسنده : محمد فغانی
با همکاری: دکتر قربانعلی جعفری
نوبت چاپ: اول – ۱۴۰۲
مشخصات ظاهری: ۱۸۴ ص
قطع: وزیری
شمارگان: ۵۰۰
تایپ: محمد مخدومی ارضتی
شماره شابك: ۵-۲۸۰۳-۰۲-۶۲۲-۹۷۸
چاپ و نشر: انتشارات نوروزی-۰۱۷۳۲۲۴۲۲۵۸
خلاصه ای از پیشگفتار کتاب کاندو
می دانیم؛ توجه به فرهنگ و تاریخچه تمدن هر ملّتی برای ملّتها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و نشان دهنده هویت آن ملت است. تجربه نشان داده است که بشریت به همان اندازه که نگران آینده خویش می باشد به گذشته خویش نیز دلبستگی دارد و چه بسا تجربه و اندوخته گذشته و عبرت های تاریخی آن چراغی فراروی آیندگان می باشد.
تاریخ هر قومی شناسنامه و هویت آن قوم است. لذا دانستن تاریخ از بایسته های ملت هاست. بدون تردید اعتبار هر قوم و طایفه ای وابستگی مستقیم با فرهنگ آن قوم دارد. از اینرو تمدنها که امری اکتسابی می باشند در صورتی که بر پایه فرهنگها استوار نباشد بی ارزش و متزلزل خواهد بود. همانگونه که در داستانهای تاریخی قرآنی بعضی از آنها در اوج قدرت به انحطاط کشیده شده و نابود گشته اند.
. روستای کنداب که به قول بومیها کاندو (Kando ) تلفظ مردم بومی صحیح و درست است دارای فرهنگ و تمدن بسیار غنی است که برادر عزیزمان زحمت زیادی کشیده اند و به صورت مکتوب آن را به نگارش درآورده اند. کاری ارزشمند و زیبایی است که برای همیشه شناسنامه و هویت فرهنگی و اجتماعی و بومی این کهن دیار را زنده نگه داشته است. نگارنده حقیر نیز به نوبه خودم از شجاعت و جسارت و قلم زیبای ایشان تشکر و سپاسگزارم و از اهالی و مردم شریف استان می خواهم که به آن ارج نهند و قدر بدانند . و من الله توفیق .
یک دیدگاه