چاپ کتاب فرآیند تدریس تلفیقی در مقطع ابتدایی
تألیف : ریحانه خوب بخت ، سحر صارمی ، فاطمه قربانی ،فاطمه امان الهی
صفحه آرا : صبورا نوری کبیر
طراح جلد : شکیبا حاجی عسکرلی
نوبت چاپ: اول- ۱۴۰۲
مشخصات ظاهری: ۱۳۰ ص
قطع: وزیری
شمارگان: ۲۰۰
شماره شابك: ۱-۲۹۷۱-۰۲-۶۲۲-۹۷۸
چاپ و نشر: انتشارات نوروزی-۰۱۷۳۲۲۴۲۲۵۸
خلاصه ای از پیش گفتار کتاب فرآیند تدریس تلفیقی در مقطع ابتدایی
یادگیری ترکیبی یا تلفیقی معادل فارسی عبارت Blended Learning یا Hybrid Learning در زبان انگلیسی است. در این روش، شیوهی آموزش سنتی حضوری با روشهای نوین آموزش الکترونیک ترکیب شده و بهاینترتیب تجربهی فراگیر از کلاس عمق بیشتری مییابد. این شیوه به فراگیر این فرصت را میدهد که علاوه بر بهرهمندی از مزایای آموزش سنتی و حضوری مانند تعامل واقعیتر با معلم و دیگران از پویایی آموزش الکترونیک و فرصتهایی که این روش حتی بیرون از کلاس به او ارائه میکند، بهرهمند شود.
یعنی روش تدریس تلفیقی می تواند محتوای کتاب ها را با یک دیگر مرتبط کند و در جهت یک هدف مشخص حرکت کند. به نوعی می توان گفت به ذهن دانش آموز انسجام می بخشد و مطالب گوناگون را با تأکیدات متنوع در ذهن او نهادینه می سازد. ویک موضوع را از راه های گوناگوناگون بیاموزد در واقع چندین پله را با یک دیگر صعود می کند. برنامه ی تلفيقي نه تنها موردپسند وعلاقه يادگيرنده هاست،بلكه موجب نشاط وهيجان ياددهنده ها يعني معلمان است.
یادگیری تلفیقی بهویژه برای سازمانهای آموزشی و شرکتهایی مناسب است که فراگیران آنها در سنین مختلفی هستند. برخی از آنها متعلق به نسل هزاره و برخی دیگر افرادی هستند که تنها شیوههای سنتی آموزش را میشناسند. نمونهی خوب چنین موسساتی، شرکتهای تجاری هستند. این شرکتها و ادارات نیاز دارند که کارمندان خود را آموزش دهند. کارمندانی که گاهی دههها با یکدیگر اختلاف سنی دارند.
یک دیدگاه