هفته کتابخوانی
هفته کتابخوانی ، روز کتاب و کتابخوانی ۱۴۰۳ چه روزی است؟ چند شنبه و چندمه؟
آیا می دانید روز کتاب و کتابخوانی در تقویم ایران چه روزی است؟ در این نوشته، اطلاعات کاملی در مورد تاریخ دقیق روز کتاب و کتابخوانی در سال ۱۴۰۳ (تاریخ شمسی، قمری و میلادی)، تاریخ روز جهانی کتاب و… را برای تان گردآوری کرده ایم.
روز کتاب و کتابخوانی در ایران :
روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است. در این هفته، با اجرای برنامه هایی که به وزش نسیم معرفت از سوی دریای کتاب و معانی ناب به سمت اندیشه همگان می انجامد، می کوشیم تا به تقویت فرهنگ مطالعه و گسترش سطح آگاهی های عمومی مدد رسانیم.
کتاب، دروازه ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است و ارائه کتاب های خوب، یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان هاست و کسی که در این دنیای زیبا به زندگانی می پردازد، نمی تواند با دنیای کتاب بی ارتباط باشد. پس بیاییم با گرامی داشت این هفته و نام مبارک آن، با هدیه کتاب هایی به هم نوعان خود، در پروراندن دانش و کمال سهیم باشیم. جهت مشاهده خدمات چاپ کتاب انتشارات نوروزی کلیک کنید { انتشارات نوروزی }
روز کتاب و کتابخوانی در سال ۱۴۰۳ چه تاریخی دارد؟
روز کتاب و کتابخوانی ۲۴ آبان است و تا ۲ آذر ماه را هفته کتاب و کتابخوانی میگویند.
مطالعه و کتابخوانی
بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از کتاب نیست؛ چرا که کتاب، مایه آرامش روحی انسان است. کتاب همدمی است که اندوه را می زداید و مطالعه کننده را از تنهایی در می آورد و به او حکمت های جان پرور می آموزد. در داقع وقتی جهل و بی خبری، جامعه ای را از پای درآورد، یا شبهه ها ذهن جوانان را فلج کند، بدون شک یکی از مهم ترین کارهایی که می تواند آفت جهل را بزداید، مطالعه است و آنچه می تواند شبهه های ذهنی را دفع کند و ایمان و اطمینان را به قلب ها باز آورد، کتاب خوانی است. گرفتاران در چنبره پرسش ها و محاصره شدگان در میان انبوه شبهه ها، می توانند برای استمداد فکری به کتابخانه مراجعه کنند و از آن جا نیرو گیرند و به جنگ شبهه ها بروند و پاسخی در برابر القائات و شبهه افکنی های دیگران بیابند.
شناخت کافی از سلامت و صحت کتاب
یکی از مفیدترین اطلاعات برای کتابخوان، شناختن آثار خوب و جدید، شناخت نویسندگان متعهد و سالم و آگاهی از مؤسسات انتشاراتی متعهد است. نشان «استاندارد» به عنوان نشانه مرغوبیت کالا، نباید تنها در فرآورده های خوراکی و مصرفی و کالاهای خانگی و صنعتی مورد نظر باشد، بلکه آثار فرهنگی و فرآورده های علمی و فکری هم باید مطابق استانداردهای عقلانی و دینی و ارزشی تهیه شود تا جامعه را به فساد و تباهی و بیماری نکشد. روشن است که خوانندگان آثار و خریداران کتاب و مشتریان مطبوعات و جراید نیز باید به این علایم استاندارد توجه کنند و هر کتاب را نخرند و نخوانند و به هر نویسنده و ناشر، اطمینان صد در صد نکنند و تا شناخت کافی از سلامت و صحت کتاب خاصی پیدا نکرده اند، در روح و اندیشه خود و فرزندانشان را به روی کالاهای ناسالم و زیان بار فکری نگشایند.
علت عمده کتاب گریزی در جامعه
یکی از مشکلات و کاستی های جامعه ما گریز از کتاب و پایین بودن سطح فرهنگ مطالعه است. این نقیصه، ریشه ها و علت های مختلفی می تواند داشته باشد که شاید در رأس آنها «عدم احساس ضرورت» است. تا وقتی انسان در وضعیت «نیاز» قرار نگیرد، در پی رفع آن نخواهد افتاد. اگر در پاسخ شبهه های اعتقادی و پرسش های سیاسی دربمانیم، یا در مجلس و محفلی که از موضوع خاصی صحبت به میان می آید، احساس کنیم در آن زمینه بی اطلاعیم و شرمسار شویم و احساس کنیم از چرخه زمان و گردونه پرشتاب مسایل علمی و فکری جامعه عقب مانده ایم، نسبت به خلأ و نیاز آگاه می شویم و این می تواند شوق به مطالعه و کتابخوانی را در ما تقویت کند.
خانواده، نقطه آغازین ایجاد عشق به کتابخوانی
برای ایجاد علاقه به کتاب و کتابخوانی، عوامل متعددی نقش دارند که نخستین آنها «خانواده» است. در واقع نقطه آغازین ایجاد عشق و علاقه به کتاب و کتابخوانی از خانواده آغاز می گردد؛ زیرا طبق دیدگاه روان شناسان، شخصیت و هویت کودک در قدم اول در خانواده شکل می گیرد. به طور طبیعی والدین علاقه مند به کتاب فرزندانی دوستدار مطالعه خواهند داشت و عکس آن نیز صادق است ، تجربه نشان داده است که فرزندانی که در خانواده های اهل دانش بزرگ می شوند، میزان مطالعه و گرایش به کتابخوانی در آنان نسبت به خانواده هایی که تمایلی به کتاب و مطالعه ندارند بسیار بیشتر است. اکثر علما و دانشمندان در خانواده هایی رشد نموده اند که والدین آنان اهل مطالعه و پژوهش بوده اند. زمانی که فرزندی می بیند که کتابخانه ای در خانه هست و پدر و مادر و همگی اعضای خانواده، ساعاتی را به مطالعه اختصاص می دهند، دیگر، حتی نیاز به گفتن این که «باید مطالعه کنی» وجود ندارد.
خدمات رایگان انتشارات نوروزی
مشاوره رایگان: تیم مشاوران حرفهای ما آماده است تا شما را در تمام مراحل از نگارش تا انتشار همراهی کند.
✅ گذاشتن طرح جلد کتاب و آپلود در سایت انتشارات نوروزی به صورت رایگان { طرح جلد }
✅ تولید محتوا ویدیویی از کتاب و گذاشتن درآپارات به صورت رایگان { آپارات انتشارات نوروزی }
✅ طراحی جلد اختصاصی: جلدی زیبا و منحصربهفرد برای کتاب شما طراحی خواهد شد که جلب توجه کند و با محتوای کتاب همخوانی داشته باشد.
✅ گذاشتن فایل الکترونیک کتاب توی سایت طاقچه و فیدیبو به صورت رایگان
✅ انجام سئو با کلمات کلیدی (عنوان کتاب و نام نویسنده) به صورت رایگان
✅ گذاشتن تبلیغات در پیج اینستاگرام: @entesharatnorouzi به صورت رایگان
✅ ارسال کتاب چاپ شده از طریق پست و تحویل درب منزل به صورت رایگان
✅ دسترسی از هر جای ایران: مهم نیست شما کجای ایران هستید، ما کار رو براتون ساده میکنیم. همه چی آنلاین و راحت انجام میشه.
✅ تجربه و تخصص: با سالها تجربه در نشر و چاپ کتاب، میدونیم چطور کتاب شما رو به بهترین شکل ممکن آماده کنیم.
✅ پشتیبانی دائمی: هر سوالی داشتید، تیم ما همیشه آماده است که کمکتون کنه.
هفته کتابخوانی فرصتی عالی برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است. در ادامه چند ایده برای برگزاری این هفته ارائه میدهیم:
- برگزاری مسابقات کتابخوانی: میتوانید مسابقاتی برای خواندن و خلاصهنویسی کتابها برگزار کنید. این مسابقات میتوانند شامل سوالات و جوایز برای برندگان باشند.
- جلسات کتابخوانی گروهی: گروهی از افراد را دور هم جمع کنید و هر کس بخشی از یک کتاب را بخواند. این کار میتواند به تبادل نظر و بحث درباره موضوعات مختلف کمک کند.
- معرفی کتابهای جدید: در این هفته میتوانید کتابهای جدید و پرفروش را معرفی کنید. این کار میتواند شامل برگزاری نمایشگاه کتاب در کتابخانهها یا مدارس باشد.
- نوشتن نقد و بررسی کتاب: از شرکتکنندگان بخواهید که نقد و بررسی کتابهایی که خواندهاند را بنویسند و در فضای مجازی یا در یک نشریه محلی منتشر کنند.
- دعوت از نویسندگان: اگر امکان دارد، نویسندگانی را دعوت کنید تا درباره آثار خود صحبت کنند و با خوانندگان ارتباط برقرار کنند.
- کارگاههای نویسندگی: کارگاههایی برای آموزش نویسندگی و تکنیکهای داستاننویسی برگزار کنید. این کار میتواند به علاقهمندان به نویسندگی کمک کند.
- کتابخوانی در مکانهای عمومی: میتوانید برنامههایی برای کتابخوانی در پارکها یا مکانهای عمومی ترتیب دهید تا افراد بیشتری به کتابخوانی تشویق شوند.
- چالش کتابخوانی: چالشهایی برای خواندن تعداد مشخصی کتاب در طول هفته ایجاد کنید و افراد را به اشتراکگذاری تجربیات خود تشویق کنید.
- تبادل کتاب: یک برنامه تبادل کتاب راهاندازی کنید که در آن افراد کتابهای خود را با یکدیگر عوض کنند.
- استفاده از رسانههای اجتماعی: در شبکههای اجتماعی، هشتگهایی برای این هفته ایجاد کنید و از افراد بخواهید که کتابهای مورد علاقه خود را به اشتراک بگذارند.
- این ایدهها میتوانند به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک کنند و افراد را به مطالعه بیشتر تشویق کنند.
که انتشارات نوروزی در این رویداد همراه شما هست با خدمات و اتفاقاتی که خود انتشارات در نظر دارد جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید / ۰۹۱۱۳۷۱۹۱۱۵
4 دیدگاه
عالی بود مقاله و مفید
ممنونیم از شما دوست عزیز
سفارش کتاب داشته باشیم چه قیمت
دوست عزیز جهت اطلاع دقیق از قیمت فایلتون لطفا فایلتون و به پیام رسان ارسال کنید با توجه به تعداد و تعداد صفحات و نوع کاغذ و جنس جلدتون قیمت تخصصی به شما داده میشه مرسی که ما رو انتخاب کردین